Santa Coloma de Cervelló

David Segado: “Accepto el càrrec de portaveu del grup socialista amb il·lusió i ganes de treballar pel projecte socialista al nostre municipi”

  • Actualitzat:
  • Creat:

David Segado nou portaveu del PSC de Santa Coloma de Cervelló.

Segado pren el relleu a la companya Lourdes Ruiz que va comunicar la seva renuncia al passat ple municipal de Juny. Segons ha explicat al contacte informatiu amb mitjans de comunicació que ha tingut lloc avui “és tracta d’una decisió motivada per qüestions personals, i perquè crec que el càrrec de portaveu exigeix molt més temps i dedicació que la que jo puc oferir actualment”.

Ruiz ha assegurat que continuarà vinculada al projecte socialista com a secretària d’organització de l’agrupació local i ha agraït a l’executiva i al Grup Municipal Socialista la feina feta fins al moment.

En aquest sentit David Segado, que prendrà possessió del càrrec de regidor a l’oposició en el proper ple del mes de setembre, ha declarat que accepta la tasca de portaveu “amb il·lusió i ganes de treballar per les persones” i ha valorat molt positivament “la feina feta per Lourdes Ruiz al capdavant del grup”. A més, ha agraït la confiança dels i les socialistes de Santa Coloma de Cervelló tot dient que “hem sento molt acompanyat per aquest equip, som un grup i jo només serè el representant al ple de la feina de moltes persones que creiem en el projecte socialista i en fer del nostre municipi un lloc millor pels seus ciutadans i ciutadanes”.